Batman’a değer katan lise

Aldıkları başarılı sonuçlarla Batman’a değer katan öğrencileriyle ön plana çıkan Batman Fen Lisesi’nin başarıları ülke sınırını aştı.

Batman’a değer katan lise
Yayınlama: 27.03.2024 13:10:21
169
A+
A-

Son yıllarda gösterdiği üstün başarılarla bölgemizin en önemli okullarından biri olan Batman Fen Lisesi, artan başarısıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Bu yıl yapılan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’nda (MSÜ) Türkiye 41’incisi, Türkiye 100’üncüsü, Türkiye 472’ncisi, Türkiye 513’üncüsü, Türkiye 654’üncüsü gibi dereceler elde eden Batman Fen Lisesi, İstanbul ve Ankara gibi illerde okuyan öğrenciler tarafından da nakil yoluyla tercih edilmeye başlandı.

BİLİMSEL BAŞARILARDA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Eğitim-öğretim anlayışıyla birçok okula örnek olan Batman Fen Lisesinin bu başarısı ülke genelinde de büyük bir takdir topluyor. Bu doğrultuda; gerek kültürel, gerek sportif, gerekse de bilimsel başarılarda adından sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda satranç kız-erkek takımıyla büyük başarılara imza atan Batman Fen Lisesi, TÜBİTAK Araştırma ve Proje Yarışmalarında da ilimizin yüz akı oldu. Geçtiğimiz sene üniversiteye öğrenci yerleştirme sayısında son yılların en büyük rekorlarından birine imza atan Batman Fen Lisesi, elde edilen bu büyük başarılarla ilimizin gururu olmaya devam ediyor.

“BAŞARILARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK”

Batman Fen Lisesi Müdürü İsmet Ürüt, elde edilen bu başarıların öğretmen, veli, öğrenci bütünlüğüyle oluşturulmuş bir ekip ruhunun eseri olduğunu dile getirdi. Okul Müdürü İsmet Ürüt, “Özellikle 2019 yılından bu yana yeni yönetimle birlikte ‘Her Alanda Daha Çok Başarı’ sloganıyla yola çıkan Batman Fen Lisesi, gerek okulun kurum kültürü, gerek sosyal ve kültürel açıdan gelişim, gerekse de öğretmen ve personeli açısından ortaya konan değişim ve gelişimleriyle memnuniyeti üst seviyelere çıkmış bir okul durumuna hızla gelmiştir” dedi. Okul müdürü Ürüt, önümüzdeki yıllarda da bu başarıların tüm hızıyla devam edeceğini ifade ederek bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.