“BATMAN’IMIZA HAK ETTİĞİ DEĞER VERİLMELİDİR”

Alikanlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Selahattin Katkıcı, seçim sürecini yaşadıklarını belirterek Batman’a hak ettiği değerin verilip sorunların çözülmesini istediklerini söyledi.

“BATMAN’IMIZA HAK ETTİĞİ DEĞER VERİLMELİDİR”
Yayınlama: 10.03.2024 12:42:11
124
A+
A-

Dünya gündeminde savaşların olduğu bu günlerde İsrail’in, Filistin’e karşı yürüttüğü bu soykırıma sessiz kalınmaması gerektiğini de sözlerine ekleyen dernek başkanı Katkıcı, “ Rabbim İsrail’i Kahr-u perişan eylesin.  Filistinli kardeşlerimize sabır ve güç ihsan eylesin” dedi.

“UÇAK SEFERLERİ ARTTIRILSIN”

Türk Hava Yolları uçak seferlerinin İstanbul ve Ankara ile sınırlı olmasının kendilerini üzdüğüne dikkat çeken Katkıcı, “ Özellikle Batman’ın büyükşehir olma yolunda büyümesine istinaden Türk Hava Yollarının, uçak seferlerinin İstanbul ve Ankara ile sınırlı kalması bizi üzüyor. Batman’ın bu sorunun çözülmesi için yetkililerin devreye girip İzmir, Antalya, Mersin vb. büyükşehirlere haftalık birkaç sefer de olsa düzenlenmesini istiyoruz” dedi.

 “GELENEK VE GÖRENEKLERİMİZİ YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Ramazan ayının tüm  İslam alemine barış huzur ve kardeşlik getirmesi dileğinde de bulunan Katkıcı, “Bilindiği gibi Derneğimizin ismi Alikanlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği. Adımızdan da anlaşıldığı gibi derneğimiz yardımseverlerimizden gelen yardımlarla faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu yardımları daha önceden tespit ettiğimiz muhtaç ailelere dağıtıyoruz. Biz sadece bu hayırsever vatandaşlarımızın hayırlarını dağıtmada aracı oluyoruz.  Derneğimiz bir aşiret derneği olduğundan aşiretimizin birlik ve beraberliğini sağlamak amaçlı kültürel etkinlikler düzenleyip gelenek ve göreneklerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki 2024 yerel seçimlerinin Batmanımıza ülkemize huzur refah birlik beraberlik getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.