Doğalgaz şirketini protesto ettiler

Batman’da ‘kaçak kullandıkları’ iddiasıyla doğalgazları kesilen vatandaşlar, Ramazan ayında mağdur edildiklerini belirterek doğalgaz şirketinin bürosuna yürüdü.

Doğalgaz şirketini protesto ettiler
Yayınlama: 13.03.2024 12:57:39
574
A+
A-

Kendilerine haksız şekilde ceza kestiğini savunan vatandaşlar, doğal gaz şirketinin önüne gelerek protesto düzenledi. İzinsiz ve haber verilmeden doğalgaz saatlerinin söküldüğünü belirten vatandaşlar, Ramazan ayında mağdur edildiklerini ifade etti. Vatandaşlar, yetkililere seslenerek sorunlarına en kısa sürede çözüm bulmaları çağrısında bulundu.

“BİZLERİ SOĞUKTA BIRAKTILAR”

Yüzlerce vatandaşın bu Ramazan ayında mağdur edildiğini belirten Faruk Gezgin, en son 2 bin 600 TL’lik bir doğalgaz faturasının çıkarıldığını söyledi. Gezgin, “Dün evimize gelip ‘yeni saat takacağız deyip’ doğalgaz saatimi sökerek eşimi kandırmışlar ve Aksa Doğalgaz şirketine getirmişler. Ardından iki saat sonra evimin doğalgazı kesildi. Buraya gelip sebebini sorduğumuzda bizlere, 11 bin lira cezamızın olduğunu söylüyorlar. Bunun ne cezası olduğunu sorduğumuzda, ‘mühür ile oynandığını’ söylediler. Bu Ramazan ayında oruçlu halde 5 nüfuslu ailemizi soğukta bırakarak mağdur ettiler. Yetkili kişilerden talebimiz bu sorunumuzu bir an evvel çözmeleridir” ifadelerini kullandı.

“ŞİRKETİ MAHKEMEYE VERECEĞİM”

Doğalgaz saatlerinin söküldüğünü belirten Ahmet Özel, “Daha önce de bir doğal gaz saatimi söktüler, ev boş olduğu için bir yıldır kapalıdır. Buna rağmen 22 bin lira ceza geldi. İtiraz dilekçemi verdim ve onları mahkemeye de vereceğim. İkinci seferde ise ayda 2 bin lira gelen faturama rağmen gelip o saatimi ‘arıza var’ bahanesiyle sökmüşler. Bunu bizden habersiz gizli ve izinsiz bir şekilde yapmışlar ve gazı da kapatmışlar. Yetkili kişi kimse sorunumuza çözüm bulsun” dedi. (İLKHA)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.