“Güzel hizmetler için tekrar adayım”

Bir dönem Beşiri ilçesinde Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Çiftçi, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden ilçede Saadet Partisinden Belediye Başkan adayı oldu.

“Güzel hizmetler için tekrar adayım”
Yayınlama: 18.03.2024 13:06:06
86
A+
A-

 “GÜZEL PROJELERLE İŞE BAŞLAYACAĞIM”

Saadet Partisi il genel meclis üyesi adayı Mehmet Fırat ile birlikte Batman Medya gazetesini ziyaret eden Beşiri Belediye Başkan adayı Ahmet Çiftçi, Belediye Başkanlığı yaptığı dönemin ardından ilçede görev alan Belediye Başkanlarının hiç bir hizmet yapmadığını ve ilçenin daha da gerilemesine neden olduklarını belirtti. 25 Yıl sonra tekrar Beşirili hemşehrilerine hizmet için bu seferde aday olduğunu ifade eden Çiftçi, “İnşallah daha iyi güzel projelerle işe başlayacağım. Çünkü ben çalmam çaldırmam, yemem yedirmem ve belediyenin kapısına daha evvel yazdığım gibi ‘rüşvet alanda verende melundur’ yazısını yazacağım. Bunlara tenezzül edenlerle de çalışmayacağım. Devletin gönderdiği paranın ve belediyenin başka kanallardan gelen bütün gelirlerin tamamını Beşiri’deki halkın hizmetine refahına ve eksiklerin tamamlanmasına harcanacak” dedi.

PROJELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI…

Beşiri’nin sorunlarına hakim olduğunu belirten Çiftçi, göreve geldiği taktirde yapacağını projelerini açıkladı. Beşiri’nin su problemini derhal çözeceklerini kaydeden Çiftçi, “Büyük sıkıntılara sebep olan çöp sorununu çözeceğiz. İlçemizin mera sorununu halledeceğiz. Bağların çoğunun tapusunu vermiştim kalanlarında tapusunu vereceğiz. Beşirili hemşerilerimizin oturduğu evlerin çoğunun tapusunu vermiştik, kalanların da tapusunu vereceğiz. Şehir içi caddeler, sokaklar ve yeşil alanlar, çocuk parkları yapılarak ailelerin çocuklarını gönül rahatlığı ile çocuklarını göndereceği oyun alanları yapacağız. Beşiri – Batman ulaşımını en güzel şekilde düzenleyerek halkımızı rahatlatacağız. Beşiri’de hayvancılığı en üst seviyeye çıkararak büyük bir geçim kaynağı haline getireceğiz. Belediyemizin gelirini arttırarak israfı önleyerek belediyemizin her kuruşuna beytülmal olarak sahip çıkacağız. Belediyemize ait çamlık mesire yerini en güzel şekilde bakım ve tadilat yapılarak çalışmak isteyen usta elemanlara şans vererek nezih bir dinlenme tesisi haline getireceğiz. Her alanda Beşirimizi üreten bir ilçe haline getirerek başka yerlere göçü durduracağız. Böylece ilçemizin nüfusunu 50 binlere kadar çıkaracağız. Asri mezarlıkta her Perşembe günü kuranı kerim okutacağız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.