“Hizmet üretmeye devam edeceğiz”

Necat Nasıroğlu Külliyesinde gazetecilerle iftar yemeğinde buluşan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

“Hizmet üretmeye devam edeceğiz”
Yayınlama: 29.03.2024 23:39:52
943
A+
A-

“YENİ FERNASLAR LAZIM”

İftar etkinliğinde sohbet havasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Nasıroğlu, “Bize vatandaşlardan gelen taleplerin çoğu işle ilgili, yani istihdamla ilgili. Biz tekstil sektörlerini ziyaret ediyoruz, gençlerin oralarda iş sahibi olması son derece kıymetli. Yeni OSB’ler de hizmete girince Batman’ın önü açılacak. Katma değeri yüksek yatırımlar yapmamız lazım. Özellikle teknolojiye yönelik yatırımların katma değeri çok yüksek. Tekstilde de markalaşmamız lazım. Dünyada rekabet etmemiz için tekstilde teknolojiyi arttırmamız ve markalaşmayı da arttırmamız gerekir. Bizim memlekete yeni Fernaslar, yeni yatırımlar kazandırmamız gerekir. Yeni bir başarı hikayesi oluşturmalıyız. Bizim 4 tane OSB projemiz var ve bu da 40 bin insanın istihdamı anlamına geliyor. Ben inanıyorum ki yeni başarı hikayeleriyle bambaşka güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

“TPAO KENTE SAHİP ÇIKMASI LAZIM”

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve TPAO Genel Müdürü ile görüştüğünü belirten Nasıroğlu, “Şehir olarak TPAO’YA nasıl biz bir katkı sunuyorsak, TPAO’nun da Batman’a sahip çıkması lazım. Bu da gelirlerimizle doğru orantılıdır. Biz Batman’da sürekli gelir getirecek bir şey kurarsak çok iyi olacak. Bu Petrolspor içinde geçerli, diğer STK’lar için de geçerlidir. Yani kendi kendimize yetecek, sürekli gelir sağlayan bir mekanizmayı oluşturmamız gerekir” diye konuştu.

“PROJELERİMİZ SANDIĞA İYİ YANSIYACAKTIR”

AK Parti olarak ilçe ve beldelerde çok güçlü olduklarını kaydeden Nasıroğlu, “Biz de bu anlamda elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah güzel neticeler elde edeceğiz. Ben aslında Batman’da siyasete girdiğimden beri her yeri dolaşıyorum, insanlarla konuşuyorum, daha birinin saygısızlık yaptığını görmedim. Demek ki biz vatandaşa dokunabilmişiz. Ama futbol taraftarı gibi fanatik olan birinin de düşüncesini kolay kolay değiştiremezsiniz. Bu da biraz zaman alabilir. Seçimde de belediyeyi illa biz alacağız diyemem. Ama biz samimiyetle hizmet üretmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki, bu değişik ve hizmet odaklı çalışmalarımız, bu samimi çabamız, projelerimiz, sandığa iyi yansıyacaktır. Adil Sebati bey de bu minvalde çalışan, hizmet üreten bir insan. Biz tabi belediyeyi kazanamazsak da yine çalışırız ama projelerimizin hepsini ne ölçüde gerçekleştiririz bilemem” ifadelerinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.