Lider fırsat tepti: 2-2

Saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Efelerspor’u ağırlayan Petrolspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada puan kaybetti.

Lider fırsat tepti: 2-2
Yayınlama: 10.03.2024 16:58:54
1.285
A+
A-

Karşılaşmaya iyi başlayan Kırmızı – beyazlı ekip 5. dakikada Tunç Murat Behram’ın ayağından bir gol kazandı. Oyunda ve skorda üstünlüğü eline geçiren Petrolspor 10. dakikada kademe hatasından kalesinde bir gol gördü. Tugay Adamcıl’ın attığı golle skorda eşitlik sağlandı: 1-1. Maçın ilk yarısı da iki takımın karşılıklı attığı gollerle sona erdi.

GOL DÜELLOSU SÜRDÜ…

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunda üstünlüğü elinde bulunduran Petrolspor 64. dakikada kalesinde golü gördü. Bu dakikada kaleci Yusuf Balcıoğlu sert şutu yumrukla uzaklaştırmak isterken topu önünde bulunduran Tayyip Mevlüt Kaya topa son dokunan isim oldu. Ofsayt itirazları sonuç getirmeyince Efelerspor 2-1 öne geçti. 85. Dakikada Nurettin Çağlar’ın asistliğinde Yakup Alkan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yakup’un sert şutu ağlarla buluştu: 2-2. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca maçta 2-2’lik skorla sona erdi. Lider Petrolspor, bu hafta sonu Bulvarspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.