Medreseleri ziyaret ettiler

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Molla Alameddini ve Arapkendi Medrese Destekleme Derneğini ziyaret etti.

Medreseleri ziyaret ettiler
Yayınlama: 07.03.2024 13:29:13
47
A+
A-

Seçim çalışmaları için Batman’a gelen milletvekili Ekmen, DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Kaddafi Baktaş, Batman Belediye Başkan adayı Erdi Işık ve parti heyeti ile birlikte Arapkendi Medrese Destekleme Derneği yöneticileri ve talebeleriyle bir araya geldi. Ekmen ve parti heyeti ziyarette öğrenci ve müderrislerle çalışmalar hakkında sohbet etti, bilgi alışverişinde bulundu.

“MEDRESELER ÖNEMLİ BİR KONUMDA”

Ekmen, medrese yönetici ve müderrislerine temiz bir toplumun inşasında gösterdikleri çaba için teşekkür etti. Milletvekili Ekmen, “Gençlerimizin milli ve manevi değerlerle yetişmesinde medreseler önemli bir konumda. Dinimizin ilk emri okudur. Bizler okuyacağız ve dinimizi en iyi şeklide anlayacağız. Müderris kardeşlerime çabaları için teşekkür ediyorum” dedi. Medrese yöneticileri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.