Petrol, Sapanca virajında

31 Mart yerel seçimleri için liglere verilen ara nedeniyle Petrolspor, Çarşamba günü Sapanca Gençlik deplasmanına çıkacak.

Petrol, Sapanca virajında
Yayınlama: 31.03.2024 14:10:08
94
A+
A-

AKIN VE HAMZA FORMA GİYEMEYCEK…

Tüm liglerde olduğu gibi 3. Lig’de de karşılaşmalara, Pazar günü yapılan seçimler nedeniyle ara verilmişti. 3. Lig 2. Grup’ta Pazar günü oynanması gereken maçlar 3 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde çalışmalara start veren Kırmızı-Beyazlılarda cezası devam eden Akın ile sakatlığı süren Hamza, Sapanca maçında forma giyemeyecek.

“HER MAÇ FİNAL NİTELİĞİNDE”

Sapanca Gençlikspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanan Petrolspor’da, Mesut Toros oyuncularına ligdeki kritik sürecin farkında olduklarını ve şampiyonluk hedefi doğrultusunda puan kaybı yaşamamaları gerektiğini vurguladı. Ligde kalan 5 maçın final niteliğinde olduğuna vurgu yapan Toros, “Çarşamba günü oynayacağımız karşılaşma hem zirveyi hem de küme düşme hattındaki takımları yakından ilgilendiriyor. Rakibimiz küme düşmeme için kozunu kullanacak. Futbolcularım bunun bilincinde. Galibiyet dışında başka sonuç düşünmüyoruz” dedi. Karşılaşma 3 Nisan Çarşamba günü 15.00’te oynanacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.