Petrol ‘SOS’ veriyor: 2-0

Son üç haftadır galibiyete hasret kalan TPAO Batman Petrolspor, Bulvar deplasmanından eli boş döndü. Son haftalarda takımın kötü gidişatına dur denilemiyor.

Petrol ‘SOS’ veriyor: 2-0
Yayınlama: 17.03.2024 12:57:09
76
A+
A-

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA DARBE ALDI

İstanbul deplasmanında Bulvarspor ile karşılaşan Batman Petrolspor, sezonun ikinci mağlubiyetini altı. Ligde kalma mücadelesi veren rakibi karşında pozisyonlar bulmasına rağmen bir türlü golü bulamayan Kırmızı-beyazlılar, maçın ikinci yarısında kalesinde gördüğü gollerle Bulvarspor’a mağlup oldu. Maçın ilk yarısına iki takım temkinli başladı. Karşılıklı atakların sürdüğü ilk yarıda iki takım da golü bulamadı. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

PETROL İKİNCİ YARIDA DAĞILDI…

Bulvarspor’un golleri 47. dakikada Ayberk ve 79. dakika Furkan’dan geldi. Karşılaşmanın 87. Dakikasında kaptan Akın Akman da ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı. 10 Dakika uzayan maçta Tunç ve Eycan’ın şutları da direkten döndü. Petrol’ün çabası skoru değiştirmeye yetmedi ve Kırmızı-beyazlılar ligdeki ikinci mağlubiyetini Bulvarspor’dan aldı. Öte yandan maddi krizin patlak verdiği Turgutluspor da deplasmanda Hacettepe’ye mağlup oldu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.