Projelerini lansmanla tanıttı

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, Hatice Nasıroğlu konferans salonunda “Geleceğin Batman’ı, Batman’ın geleceğini inşa etmek için el ele” temalı proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Projelerini lansmanla tanıttı
Yayınlama: 07.03.2024 16:56:21
362
A+
A-

“HER MAHALLEYE BİLİŞİM EVİ KURACAĞIZ”

İnsanı merkeze alan bir yönetim anlayışını vatandaşların hizmetine sunacaklarını kaydeden Ceylan, “Bu hizmet anlayışıyla insanlara dokunacağız. Her mahalleye bir kreş, kurs ve etüt merkezi kuracağız. Çocuklarımızın başında da işinin ehli eğitimciler olacak. Gençlerimizin yolunu açmak için her mahalleye 1 bilişim evi açacağız. İnşallah 200 milyon dolar yazılım ürettiğimiz günleri göreceğiz” dedi.

EVLİLİĞE ADIM ATANLARA 100 BİN TL

Yaşlı ve emekli vatandaşlar için özel mekanlar tasarlayacaklarını belirten Ceylan, “Ayrıca bireysel üretim yapan kadınlarımız ve kooperatiflerimizin ürünlerini markalaştıracağız.  Amatör spor kulüplerini ve gençleri destekleyeceğiz. Engelli sporcularımız da aynı şekilde destek sunacağız.  Evliliğe adım atacaklara 100 bin lira çeyiz ve düğün desteği sunacağız. Biz de bunu teşvik etmek için Evliliğe adım atacak olan ihtiyaç sahiplerine 100 bin TL çeyiz desteği ve ücretsiz nikah salonu desteği ile kardeşlerimize hayatın başlangıcında destek olacağız”  dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.