PTT çalışanlarından ‘bıçaklanma’ tepkisi

Batman’da çok sayıda PTT çalışanı Batman Şafak mahallesinde bulunan PTT Başmüdürlüğü önünde toplanarak, 8 Mart 2024 Cuma günü Merkez PTT Müdürlüğünde çalışan Güvenlik personeli arkadaşlarının bıçaklanması ve PTT personelinin yaşadığı sorunlar ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

PTT çalışanlarından ‘bıçaklanma’ tepkisi
Yayınlama: 10.03.2024 15:20:04
151
A+
A-

Basın açıklamasını okuyan Enes Cengiz, ” Merkez PTT Müdürlüğünde çalışan güvenlik personeli Faik Er arkadaşımızın uğradığı bıçaklı saldırıdan dolayı üzüntülü ve bir o kadar da öfkeliyiz. Batman’da Kamu kurumları içerisinde işi en yoğun, personeli en az, imkanları en kısıtlı olan kurum PTT’dir.  Ancak Bölgede özellikle sosyal yardım alanların sayısının fazla olması, sosyal yardımlı elektrik-doğalgaz fatura tahsilatlarının PTT marifetiyle yapılıyor olması yoğunluğun her zaman had safhada olmasına sebebiyet vermektedir.  Dünkü olay münferit bir olay değildir. Artık çalıştığımız yerlerde can güvenliğimizden endişe duyar olduk.

Şubelerde çalışan arkadaşlar için de derhal güvenlik personelinin temin edilerek can güvenlikleri sağlanmalıdır. Çok değil, insan onuruna yaraşır çalışma koşulları istiyoruz. Bu konuda sorumluluk sahibi olan her yöneticiyi sorumluluk almaya ve duyarlı davranmaya davet ediyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.