“Sağlık çalışanları takdir edilmeli”

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevrecilik Derneği (Sağ-Çev) Başkanı Ömer Faruk Dursun, fedakârlıkları ve özverileri nedeniyle sağlık çalışanlarının her zaman takdir edilmeleri gerektiğini söyledi.

“Sağlık çalışanları takdir edilmeli”
Yayınlama: 14.03.2024 11:56:33
43
A+
A-

Batman Sağlık ve Çevrecilik Derneği (Sağ-Çev) Başkanı Ömer Faruk Dursun, ‘14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. 14 Mart Tıp Bayramının, Türkiye’de tıp alanında çalışan hekimlerin ve sağlık çalışanlarının önemini vurgulayan bir gün olduğunu anımsatan Dursun, her yıl 14 Mart’ın, hekimlerin ve sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını, özverilerini ve topluma verdikleri değeri kutlamak için bir vesile olduğunu dile getirdi.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNETTARIZ”

Tıp biliminin sürekli geliştiğini vurgulayan Dursun, “Sağlık alanındaki yenilikler, toplumun sağlığını iyileştirmek için kritik öneme sahiptir. 14 Mart Tıp Bayramı, tıp camiasının başarılarını kutlamak ve geleceğe umutla bakmak için bir fırsattır. Bu vesileyle, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Fedakârlıkları ve özverileri, her zaman takdir edilmelidir. Sağlık hizmetlerine olan ihtiyacımızı karşılamak için çaba sarf eden tüm sağlık çalışanlarına minnettarız. Onların emekleri, toplumun sağlığı ve refahı için büyük bir öneme sahiptir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.