“Susacak sabrımız kalmadı”

İstanbul’da oynanan Bulvarspor ve TPAO Batman Petrolspor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmayan Dark Reds taraftar grubu, kırmızı-beyazlıların kötü gidişatına rağmen bugüne kadar sustuklarını ifade ettiler.

“Susacak sabrımız kalmadı”
Yayınlama: 18.03.2024 12:31:33
120
A+
A-

TAKIM ‘SOS’ VERİYOR…

İstanbul’da ikamet eden Dark Reds taraftar grubu, haftasonunda İstanbul Mimar Kulibay Köse stadyumunda oynanan Bulvarspor ve TPAO Batman Petrolspor karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmadı. Bulvarspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası açıklamada bulunan Dark Reds taraftar grubu, ligin ikinci yarısında Batman Petrolspor’un adeta SOS verdiğini belirttiler. Ligin ilk yarısında ayrı, ikinci yarısında ayrı bir takım görüntüsü verdiğini ifade eden Dark Reds taraftar grubu, “Bu kötü gidişatın olmasına rağmen büyük bir sabır ile susmaya çalıştık. Ama artık hiçbir şekilde susacak sabrımız kalmamıştır. 3. Liglerin en iyi olanaklarına sahip tesis, stadyum ve en yüksek bütçeli takımların başında gelen kulübümüz, kesinlikle bu vasat ve ruhsuz futbolu hak etmemektedir. Özellikle 2. devrenin başlamasıyla birlikte haftalardır vasat futbol oynatan, fizik ve kondisyon olarak her hafta kötüye giden, takımın teknik ekibine artık tahammülümüzün kalmadığını, hoca ve teknik heyetin ivedi şekilde çözüm odaklı arayışlara girmesini bekliyoruz” dediler.

“ŞEHİRE YAKIŞIR MÜCADELE EDİN”

Petrolsporlu futbolculara da seslenen Dark Reds taraftar grubu, “Bu kulüpte bulunmuş olduğumuz 3. liglerin kapasitesinde teknik beceri olarak üstünde bulunan oyuncularımızın, silkelenip artık kalan maçlarda kendilerine yakışır, onurlu ve bu şehire yakışır şekilde mücadele etmesini istiyoruz. Futbolcularımız arasında gruplaşma ve takım disiplini bozan davranışta bulunan futbolcularımız var ise derhal kadrodan uzak tutup, mevcut kadro ile şampiyonluğa yürümeliyiz. Futbolcularımıza iletmek istediğimiz şudur ki; Dark Reds Grubu olarak hiçbirinizi ayırt etmeksizin seviyor ve mücadelenize saygı duyuyoruz. Takımımızı başarıya taşıyacak kişiler sizlersiniz. Yeri gelir alacağınız galibiyet ile yüzümüzdeki mutluluğa, kaybettiğinizde ise gözlerimizdeki yaşın sebebi olursunuz bunu unutmayın. Kalan maçlarda mücadelenizi gösterin. Birçok kulüpte olmayan tesis ve maddi manevi olanaklara sahipsiniz. 647 bin nüfuslu şehrimizin şampiyonluk hayalleri, halayları, türküleri, besteleri sizin kramponlarınızdadır” ifadelerinde bulundular.

“KİRLİ DÜZENLE MÜCADELE ETMELİSİNİZ”

Batman Petrolspor yönetimine de seslenen Dark Reds taraftar grubu, “Kulüpte şayet teknik heyet, hoca, futbolcular içinde maddi, manevi veya herhangi başka problemler var ise bu problemleri ortadan kaldırmak, başkan ve yönetim kurulu olarak sizlerin elindedir. Başka takımların özellikle siyasi lobileri güçlü kulüplerin, son zamanlarda bariz hakem kararlarıyla ligde üst sıralarda tutulması ve son haftalarda aleyhimize oluşan hakem kararları herkesin malumu. Başkan ve yönetim olarak bu kirli düzene mücadele etmek sizin görevinizdir. Bizlerin 2. devrenin başlamasından bu yana, oynanılan vasat futbola artık tahammülümüzün kalmadığı ve kaybedecek tek bir puanımızın daha olmadığını belirtmek istiyoruz. Yoksa bu kötü gidişatın sebeplerinden biride sizler olursunuz” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.