Yeniden Refah’tan Öztüzün’e destek

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan adayı olan Av. Tahir Zaman, hem rakibi hem de meslektaşı olan Av. Mehdi Öztüzün’e sahip çıktı.

Yeniden Refah’tan Öztüzün’e destek
Yayınlama: 13.03.2024 12:54:33
165
A+
A-

Mehdi Öztüzün’ün DEM Partisi’nden ihracı kendilerinde çok derin bir endişe oluşturduğunu belirten Zaman, “Dem Partisi’nin kendi adayına yapmış olduğu, ötekileştirici ve küçük düşürücü, hedef gösteren, antidemokratik açıklamalarını hayret ve üzüntüyle karşıladık. Dem Parti’nin kendi adayını ihraç etmesinin sebeplerini sıralarken kadın hakları ile ilgili olduğuna vurgu yapmıştır” dedi.

“DEM PARTİ İRONİK BİR HAMLE YAPTI”

DEM Parti’nin tamamen seçmenin vicdanını rahatlatmaya dönük ironik bir hamle yaptığını kaydeden Av. Zaman, “İhracın sebebini Petrolspor maçında Serkan Ramanlı ve Mehdi Öztüzün’ün barışa hizmet eden tesadüfen çekilmiş bir fotoğraf karesine duyulan öfkenin dışa vurumu olduğunu değerlendiriyoruz. Büyük acılar çekmiş milletimizin barışa ve kardeşliğe duyduğu hasret ve özlemin sudan sebeplerle baskılanmasını seçmenin iradesine yapılmış post modern bir darbe olarak milletimizin zihninde iz bırakmıştır. Sürekli barış ve demokrasiden söz eden DEM Partisi’nin tavrı Batman halkının barışcı ve demokratik özleminden çok uzaktır. Bu sebeple sayın Mehdi Öztüzün’le alakalı yapılan açıklamaları, DEM Partisi’nin hedef gösteren tutumunu yanlış bulduğumuzu kamuoyu ile paylaşıyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.