1 MAYIS ÇAĞRISI…

Batman’da düzenlenecek olan 1 Mayıs bölge mitingine çağrı yapmak adına KESK ve bağlı iş kolları MYK’ların da katılımı ile kitlesel basın açıklaması düzenlendi.

1 MAYIS ÇAĞRISI…
Yayınlama: 29.04.2024 16:00:42
173
A+
A-

“1 MAYIS’TA ALANLARDA OLACAĞIZ”

Batman Emek ve Demokrasi Platformu adına Atatürk Parkında yapılan basın açıklamasını okuyan Eğitim-Sen Şube Başkanı Ramazan Bilmez, “Bizlerin; emeği ile geçinenlerin iyiyi, güzeli, umudu yaşatmaya ve büyütmeye ihtiyacı her geçen gün biraz daha artıyor. Bizler de 1 Mayıs’ta bayraklarımızla, sloganlarımızla, halaylarımız ve türkülerimizle akın akın sel olup meydanları zapt edeceğiz. Eşitlikçi, özgürlükçü halkların ve farklılıkların bir arada, barış içinde kardeşçe yaşadığı Bir ülke ve gelecek için alanlarda olacağız! Umudu ve mücadeleyi büyütmek için tüm illerde 1 Mayıs alanlarında olacağız!” dedi.

“EMEKLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM”

KESK Kadın Sekreteri Döne Gevher Koyun, “1 Mayıs’ta alanlarda olmak, emeklerimize sahip çıkmak, söz ve karar hakkımıza, grev hakkımıza, irademize, örgütlenme hakkımıza sahip çıkmaktır. Şimdi mücadeleyi, dayanışmayı ve umudu büyütme zamanı! Emeğin sesini daha da yükseltme zamanı! Çünkü yepyeni bir gün doğuyor” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.