Antep usulü ciğer kavurma Batman’da

Batman’da 1. caddede hizmet veren Sokak Lezzetleri isimli lokanta, başta Antep usulü ciğer kebabı olmak üzere onlarca lezzetli yemeğin adresi oldu.

Antep usulü ciğer kavurma Batman’da
Yayınlama: 18.04.2024 13:43:50
1.367
A+
A-

Antep usulü ciğer kebabının Batman’da sadece kendi mekanlarında piştiğini kaydeden yemek ustası Muhammed Şimşek, “Bu özel lezzetimizin yanı sıra tavuk soteden oluşan ev yapımı sac tavamız da var. Balık ekmeğimiz de vardı ama sezonu bittiği için bu kısmı kapattık. Ayrıca kendi yaptığımız sucuk ekmek ve köfte ekmeğimiz de var” dedi.

EV YAPIMI LEZZETLER…

Yakın bir zamanda menülerine yeni tatları katacaklarını kaydeden usta işletmeci Muhammed Şimşek, “Yeni menümüzde pilav üstü kavurma, pilav üstü kuru fasulye ve pilav üstü tavuk ürünlerimiz yer alacak. Bunun yanında yine ev yapımı sebzeli spagettimiz olacak. Son olarak da özellikle yazın tercih edilen meşhur yöresel yemeğimiz olan mehir de olacak. Salatalarımız açık büfe formatında olduğu için müşterilerimiz istedikleri salata çeşidini gönüllerince tabağına alarak tüketebilir. Bu vesileyle sizin aracılığınızla herkesi mekanımıza bekleriz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.