Erasmus projelerinde yeni uygulama

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi koordinesinde Erasmus kapsamında yurtdışına eğitim amaçlı giden tüm öğretmenler seyahat öncesi gidilecek seyahatin proje detaylarını sunacak.

Erasmus projelerinde yeni uygulama
Yayınlama: 17.04.2024 12:52:57
22
A+
A-

Bu yeni uygulama ile Ar Ge ekibi de öğretmenlerden gidilecek ülkedeki eğitimin niteliği ile ilgili merak edilen konularda sorulması gereken soruları ve deneyimleri hakkında bilgi toplamalarını talep edecek. Seyahat sonrasında ise yurtdışı deneyimlerini bir gözlem dosyası ile Ar-Ge ekibine sunacaklar. Yeni uygulamanın ilk sunumunu Cumhuriyet Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden Sevgi Bayram yaptı.

GREEN TRANSFORMATİON ERASMUS PROJESİ

Kapsamında İnşaat Teknolojileri Öğretmeni Sevgi Bayram, proje koordinatörü olarak yürüttüğü 2022-2-TR01-KA210-VET-000092282 ‘Green Transformation’ Erasmus Projesi kapsamında yapılacak 14-18 Nisan 2024 İtalya Campobasso hareketliliği öncesinde Batman İl Milli Eğitim Ar-ge Proje birimi ekiplerine projenin faaliyetleri, İnşaat Teknolojileri ve Elektrik Elektronik Teknolojileri öğrencilerinin proje kapsamında yürüttüğü çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.