Halka tatlı fiyatını koruyor

Ramazan bayramından önce kilosu 80 TL’ye satılan halka tatlı, bayram sonrasında da aynı fiyatla satılmaya devam ediliyor.

Halka tatlı fiyatını koruyor
Yayınlama: 23.04.2024 12:51:20
28
A+
A-

Belli bir süre 70 TL’den satılan halka tatlı, bazı yerlerde ise daha yüksek fiyatlarla alıcı bulsa da, genellikle 80 TL’den satılan halka tatlılara, havaların halen serin geçmesi nedeniyle de, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Batman Turgut Özal Bulvarı üzerinde uzun yıllardır tatlıcılık yapan bir esnaf, “Halka tatlılarımızın kilosunu 80 TL’den vatandaşlarımıza sunuyoruz. Taze taze ve sıcacık tatlılarımızda orjinal şeker kullanıyoruz; kesinlikle glikoz kullanmıyoruz. Halka tatlılarımızın yanı sıra, tulumba tatlı, baklava ve kadayıf tatlılarımız da mevcuttur. Geçen sene 50 TL’ye sattığımız halka tatlılarımızı bu yıl 80 TL’ye satıyoruz. Aslında maliyetler çok fazla arttığından dolayı tüm harcamalarımız malzemelere gidiyor. Bugün yağ, şeker ve un çok pahalı ve habire zam almasına rağmen, bizler vatandaşa hizmet olsun diye, fiyatlarımızı makul seviyelerde tutmaya devam ediyoruz. Sonuçta herkesin ağzı tatlansın, herkes evine, çoluk çocuğuna, ailesine, eşine-dostuna tatlı alabilsin istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.