“Hedefimiz Batman’ın ticaretini geliştirmek”

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Müdürü Mahmut Dursun ve beraberindeki heyet, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi’yi ziyaret etti.

“Hedefimiz Batman’ın ticaretini geliştirmek”
Yayınlama: 28.04.2024 11:05:16
38
A+
A-

TKDK İl Müdürü Mahmut Dursun, verdikleri destekler, yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında Başkan Çiftçi’ye bilgilendirmeler yaptı. Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler alarak esnaflarımızı yönlendirme, bilgilendirme ve faydalanabilmeleri için ne gibi çalışmalar yapabileceğimizin istişarelerinde bulunduk. BESO olarak Batmanımız ve esnaflarımız için çalışmayı kendimize mecbur görüyor ve sorumlu tutuyoruz. Bu koltuklarda oturuyorsak görevimizin hakkını vermeye çalışacağız. Bunun yolu da ilimizin ticaretine katkıda bulunmak ve esnaflarımıza hizmet etmekten geçiyor. Esnaflarımızdan isteğimiz bizleri takip etmesi odaya gelerek bilgiler alması danışmalık hizmetimizden yararlanarak bu ve bunun gibi destek ve projeleri için girişimlerde bulunmalarıdır. İlimizin ticareti ne kadar gelişirse yararı bize olacaktır. Memleketimizin kalkınması arttığı zaman işsizlik azalacak böylece gelir seviyesi yükselecek ve maddi sıkıntılar en aza inecektir. Üyelerimize çağrımız odamızı ziyaret ederek destekler ve projeler hakkında bilgiler alsınlar ücretsiz danışmanlık hizmetimizden yararlanarak devletin verdiği tarım ve kırsal desteklerden faydalansınlar, bu verilen destekler ile yatırım yapsınlar, şehrimizin esnafları ve tüccarları işlerini büyütüp istihdamı artırarak işsizliği azaltsınlar” şeklinde konuştu.

Başkan Çiftçi, son olarak yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Müdürü Mahmut Dursun ve beraberinde ki heyete teşekkür ederek Tarım ve Kırsal kalkınma konuları hakkında bilgi almak isteyenlerin 0555 074 73 70 numaralı ALO ESNAF hattını arayabileceğini söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.