Muhtarlardan örnek davranış

Sason Pınarbaşı mahalle muhtarlığına yeni seçilen Ersoy Aktı, yeniden Batman Pınarbaşı mahalle muhtarlığına seçilen Lokman Polat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muhtarlardan örnek davranış
Yayınlama: 17.04.2024 12:56:17
68
A+
A-

Yeniden Pınarbaşı mahalle muhtarlığına seçilen Lokman Polat’ın yaptığı çalışmalarının karşılığını aldığını belirten muhtar Ersoy Aktı, “Halkımız yapılan hizmetleri unutmuyor ve karşılığını veriyor. Muhtarlar arasında dayanışma olması gerekiyor. Biz muhtarlarda birbirimizle diyalog içerisinde olup mahalle sakinlerimize daha iyi hizmet vermek için gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.

MUHTAR AKTI’DEN TEŞEKKÜR

31 Mart 2024 yapılan yerel seçimlerde Sason’un Pınarbaşı mahalle muhtarlığını kazanan Ersoy Aktı, muhtarlık görevini layık gören tüm seçmenlere teşekkür etti. Muhtar Aktı, “Seçimlerde görev alan ve özveri ile çalışan güvenlik güçlerimize, Sason ilçe seçim kurulu ve üyelerine, sandık görevlilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca gerek telefonla arayarak tebrik eden, yolda görüp kutlayan, bizzat ziyaret eden tüm dost, akraba ve arkadaşlarıma, büyüğümden küçüğüme kadar gönülleri bizler için atan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.