PETROLSPOR ŞAMPİYON

3.Lig 2. Grupta mücadele eden TPAO Batman Petrolspor, ligin son maçında Turgutluspor’u deplasmanda 3-2’lik skorla geçerek şampiyon oldu.

PETROLSPOR ŞAMPİYON
Yayınlama: 27.04.2024 17:56:53
82
A+
A-

Son yarım saatte Turgutluspor üst üste bulduğu iki golle skoru 2-2″ ye getirse de, temsilcimiz Petrolspor son dakikalarda bir gol daha bularak durumu 3-2′ ye getirdi. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca Petrolspor galip gelerek şampiyonluğa uzandı.

Turgutlu’nun yeni stadında şampiyonluk maçına çıkan TPAO Batman Petrolspor’un karşılaşması için Batman Valiliği tarafından Valilik binası önünde dev ekran kuruldu. Binlerce Petrolspor taraftarı bu kritik maçı izlemek üzere Valilik binası önündeki alana akın etti. Sıcağa rağmen 90 dakika boyunca gözlerini ekrandan ayırmayan Batmanlı futbolseverler coşkulu bir şekilde tezahürat yaparak takımlarına destek oldu.

3. Ligde aldığı skorla en yakın takipçisi Elazığspor önünde 60 puanla şampiyon olarak 2. Lige merhaba diyen kırmızı – beyazlı temsilcimiz Batman Petrolspor taraftarları, maçın bitiş düdüğüyle beraber büyük bir coşku içinde kutlama yaptı. Meşaleler ve konfetiler eşliğinde galibiyeti kutlayan taraftarlar, kenti ‘Şampiyon Petrolspor’ tezahüratlarıyla inletti. Formaları, kaşkol ve bayraklarıyla cadde ve bulvarı dolduran binlerce taraftar şampiyonluk sevincini halaylar ve tezahüratlar eşliğinde doya doya yaşadı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.