Sağlıklı yaşamda ‘empati’ farkı

Batman’da sağlıklı yaşam alanında öncü yenilikler getiren ‘Empati Sağlıklı Yaşam Merkezi’ Batman’da görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Sağlıklı yaşamda ‘empati’ farkı
Yayınlama: 29.04.2024 12:52:21
391
A+
A-

“YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

Her bireyin kendine özgü ihtiyaçlarına uygun, bilimsel ve kişiselleştirilmiş yaklaşımlar sunduklarını belirten ‘Empati Sağlıklı Yaşam Merkezi’ Diyetisyeni Rukiye Tunçay, “Sağlıklı Yaşam Merkezimiz, modern tesisleri ve bireylerin ihtiyaçlarına özel hazırlanmış programlarıyla fark yaratmaktadır. Her şeyden önemlisi Batmanlıların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz” dedi.

“VÜCUDUNUZA İYİ BAKIN”

Açılışını yaptıkları sağlıklı yaşam merkezinin Batman’a ve bölgeye değer katacağını kaydeden Diyetisyen Rukiye Tunçay, “Vücudunuza iyi bakın. Empati Sağlıklı Yaşam Merkezi olarak, her bireyin kendine özgü ihtiyaçlarına uygun, bilimsel ve kişiselleştirilmiş yaklaşımlar sunuyoruz. Yaşam merkezimiz, beslenme danışmanlığı, kilo yönetimi, sağlıklı yaşam koçluğu ve diyet programlarında hizmet verecek. Tüm Batmanlıları GAP Mah. İnsan Hakları Bulvarı 11/A Kat:2  Daire: 1’de hizmete açtığımız sağlıklı yaşam merkezimize bekleriz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.