ŞAMPİYONLUK SON HAFTAYA KALDI: 4-0

3. Lig 2. Grubun 27. haftasında TPAO Batman Petrolspor, Pazarspor’u 4-0 yenerek puanını 57’e yükseltti ve lig şampiyonluğuna bir adım daha yaklaştı.

ŞAMPİYONLUK SON HAFTAYA KALDI: 4-0
Yayınlama: 21.04.2024 17:44:50
431
A+
A-

Petrolspor’un 2 puan gerisinde olan Elazığspor ise Sapanca Gençlikspor’u evinde 2-1 yendi. Petrolspor ve Elazığspor arasındaki şampiyonluk yarışı son haftaya kaldı.

Hakemler: Sabit Selvi **, Cankut Gönenç **, Mehmet Ali Vardar **.

  1. Petrolspor: Yusuf ***, Hamza ****, Yalçın ***, Gökhan *** (Dk. 77 Ali Mert **), Oktay ***, Hüseyin *** (Dk. 68 Muzaffer ***), Nurettin *** (Dk. 82 Emre **), Akın *** (Dk. 82 Fatih **), Mustafa ***, Tunç ***, Halil *** (Dk. 82 Uğurcan **).

Pazarspor: Halil **, Fatih ** (Dk. 82 G.  Karahan *), Ensar **, Ali Alperen **, Emre ** (Dk. 62 Atakan *), Yavuz **,  Batuhan *  (Dk. 24 Enes Salih **), Ahmet Can **, Göktuğ * (Dk. 46 Remzi **), Efe Taylan ** (Dk. 62 Alperen Taşkın *), Emircan **.

Goller: Dk. 5 Halil, Dk. 55 Nurettin, Dk. 59 Tunç ve Dk. 87 Muzaffer (B. Petrolspor)

Sarı Kartlar: Akın (B. Petrol), Emre, Atakan (Pazarspor)

  1. Lig 2. Grupta lider olan TPAO Batman Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Pazarspor karşısında maça hızlı başladı. Maça golle başlayan kırmızı-beyazlılar, 5. Dakikada Halil’in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra da ataklarını kesmeyen Petrolspor, yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince maçın ilkyarısını 1-0 önde kapattı.

İKİNCİ YARIDA FARK AÇILDI

Kırmızı-beyazlılar, maçın ikinci yarısında da atak futbolunu sürdürdü. 55. Dakikada Nurettin’in attığı golle fark ikiye çıktı: 2-0. Golün şokunu üzerinden atamayan konuk ekip Pazarspor 4 dakika sonra kalesinde üçüncü golü buldu. 59. Dakikada Tunç, takımının üçüncü golünü kaydetti: 3-0. Maçın ikinci yarısında oyuna giren Muzaffer, 87. dakikada maçın skorunu ilan etti: 4-0. TPAO Batman Petrolspor, Cumartesi günü ligin son maçında deplasmanda Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.