YİNE BİZ GELDİK!

Batman Petrolspor, heyecan dolu bir maçta deplasmanda Turgutluspor’u 3-2 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

YİNE BİZ GELDİK!
Yayınlama: 28.04.2024 12:59:05
68
A+
A-

Batmanlı taraftarları ekrana kilitleyen mücadele, son dakikaya kadar nefesleri kesti. Kırmızı-beyazlı ekip, 1 sezon aradan sonra yeniden 2. Lig’e merhaba dedi.

MAÇIN SON DAKİKALARI NEFES KESTİ….

Karşılaşmanın ilk yarısında Batman Petrolspor etkili ataklar geliştirdi ancak beklenen gol 21. dakikada Akın Akman’dan geldi ve ilk yarı Batman Petrolspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Ancak ikinci yarıda tempo arttı ve izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı. Heyecanın dorukta olduğu maçta, Batman Petrolspor farkı 2’ye çıkardı. 76. dakikada Nurettin Çağlar’ın şutunda top ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu. Ancak Turgutluspor, pes etmedi, 83 ve 85. dakikada Noyan Öz’ün bulduğu goller ile skoru 2-2’ye getirdi. Maçın sonlarına doğru gelen golden sonra her iki takım da galibiyet golü için büyük çaba sarf etti ve 90 dakikada Batman Petrolspor, Tunç Murat Behram’ın sert şutuyla skoru belirledi ve maçı 3-2 kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Bu sonuçla birlikte Batman Petrolspor, sezona şampiyonlukla noktayı koydu ve taraftarlarını sevince boğdu.

BATMANLILAR MAÇI VALİLİK ÖNÜNDE İZLEDİ

Batmanlı futbolseverler karşılaşmayı Valilik önünde kurulan dev ekranda izledi. Sıcak havaya rağmen alandan ayrılmayan kalabalık taraftar topluluğu maçın bitimiyle cadde ve sokaklara döküldü. Dev Petrolspor bayraklarıyla Turgut Özal bulvarında yürüyen taraftarlar Atatürk parkı önünde bir araya geldi. ‘Şampiyon Petrolspor’ tezahüratlarında bulunan Petrolsporlu taraftarlar daha sonra uzun araç konvoyu ile turladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.