Afyon lokumları yöresel fuarda

Batman’da uzun bir süredir belli aralıklarla stantlar açarak Anadolu’nun yöresel tatlarını vatandaşlarla buluşturan Yöresel Fuar, Batman Park AVM zemin katında hizmet sunmaya devam ediyor.

Afyon lokumları yöresel fuarda
Yayınlama: 09.05.2024 12:30:27
65
A+
A-

Yöresel fuar yerleşkesindeki stantların birinde Afyon yöresinin meşhur lokumlarını satan Gökhan Elbir, “Bu standımızda meşhur Afyon lokumlarımızı Batmanlıların beğenisine sunmuş bulunmaktayız. Normalde lokumlarımızın kilosu 700 liradır ama biz vatandaşlarımıza indirimli fiyattan kilosunu 400 liradan takdim ediyoruz” dedi.

“AFYON KAYMAĞINDAN YAPILIYOR”

Afyon lokumlarının özelliğinden de bahseden deneyimli esnaf Elbir, “Lokumlarımız Afyon kaymağından yapılıyor. Tabii çeşitlerine göre eklenen malzemeler de değişiyor. Hepsi doğal ve tatları çok güzel. Zaten bu lokumlara aşina olanlar gelip çok miktarda lokum alıp gidiyorlar. Bu özel tatları burada Batmanlı kardeşlerimize sunduğumuz için mutluyuz” diye konuştu.

“FARK YARATAN LEZZETLER VAR”

Fuarda birbirinden güzel onlarca doğal ürünün yer aldığını kaydeden Elbir, “Güzel ve kadim zaten Anadolumuzun her yöresinde fark yaratan tatlar, lezzetler var. Burada bir çok stant var. Kimi stantta sucuk, kimisinde peynir-zeytin, kimi stantta yağ veya başka bir ürün bulup satın alma imkanınız var. Meyvelerden elde edilen şifa kaynağı içeceklerden tutun, pekmezine, dutuna kadar onlarca doğal ürünümüz Batmanlılar için yöresel fuarda” dedi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.