Batman’dan Avrupa’ya sabun ihracatı

Uzun yıllar sağlık sektöründe çalıştıktan sonra kendi işini kuran biyolog Erol Başaran, AGON markası ile ürettiği doğal el yapımı sabun ve kişisel bakım ürünlerini Avrupa ve Asya ülkelerine gönderiyor.

Batman’dan Avrupa’ya sabun ihracatı
Yayınlama: 07.05.2024 15:35:19
108
A+
A-

Başta Almanya, İsviçre ve Hollanda olmak üzere birçok Avrupa ve Asya ülkesine ürün gönderdiklerini biyolog Erol Başaran, “AGON markası ile yurtiçinde de birçok eczane, kozmetik mağazası, güzellik merkezi ve aktar ile işbirliği içindeyiz. Pandemi ile birlikte bütün dünyada insanlar doğal ürünlere ilgi gösteriyor. Bu nedenle de ürettiğimiz ürünlerde doğallığa oldukça önem veriyoruz” dedi.

“YAĞI OLAN HER ŞEYDEN SABUN YAPABİLİYORUZ”

Yağı olan her şeyden sabun ürettiklerine dikkat çeken Başaran, “Başta kabak lifli sabunlar olmak üzere bitki özlü sabunlar, çocuklar için oyuncaklı sabunlar, duş jeline alternatif olarak geliştirdiğimiz süngerli sabunlar, geleneksel bıttım sabunumuz ve daha birçok sabun çeşidini kendi atölyemizde tamamen el işçiliği ve doğal hammaddeler ile üretiyoruz. Bunun yanı sıra kabak lifini işleyerek banyo keseleri yapıyoruz. Yine doğal yağlar ile formüle ederek ürettiğimiz birçok doğal bakım yağımız ve kremlerimiz mevcut. Cilt bakımı için at kılından selülit fırçaları, bebekler için keçi kılından fırçalar yapıyoruz. Ürün gamımız oldukça geniş ve her geçen gün artmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.