Can Baklava ikinci şubesini açtı

Batman Bahçelievler mahallesi Dörtyol kavşağında hizmete açılan Can Baklava’nın ikinci şubesi Kültür mahallesi Mezopotamya caddesi Vakıf İlköğretim karşısında açıldı.

Can Baklava ikinci şubesini açtı
Yayınlama: 27.05.2024 12:47:04
148
A+
A-

Dörtyoldaki merkez şubeden sonra Kültür mahallesinde de şube açmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydeden Can Baklava Batman şubesi işletmecisi İbrahim Bilik, baklavada yaptıkları dev indirim kampanyalarının yeni açtıkları şube için de geçerli olduğunu müjdeledi. Nişan, düğün, özel günler ve bayram için sipariş aldıklarını belirten firma yetkilisi İbrahim Bilik, şube sayısını 4’e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Birbirinden güzel ve lezzetli tatlılarını tatmaları için tüm Batman halkını şubelerine davet eden Bilik, “Son derece uygun fiyatlarla ve hijyenik ortamda vatandaşlarımıza sunduğumuz ürünlerimizi lezzet ve kaliteyle birleştirmiş bulunmaktayız” dedi.

‘İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BAKLAVA’

Müşteri memnuniyetini esas aldıklarını belirten deneyimli işletmeci Bilik, “İşimiz gücümüz baklava sloganımız ve uygun fiyat seçmenlerimizle Batman’da fark yaratmaya devam ediyoruz. Geniş yelpazede onlarca çeşit baklava ürünlerimizi Batmanlılarla buluşturduğumuz için mutluyuz. Her eve tatlı girsin, herkesin ağzı tatlansın diye fiyatlarımızı çok makul seviyelere çektik. Kısacası ‘Kaliteyi ucuza alın’ diyoruz” dedi.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU’YA BAYİLİK

Doğu ve Güneydoğu bölgesine bayilik verdiklerini de hatırlatan Bilik, “Vatandaşlarımız Kültür mahallesi Mezopotamya caddesi Daş Apartmanı altında hizmet veren şubemize 0534 397 34 92 ve 0545 567  49 72 nolu telefon numaralarımız vasıtasıyla bize rahatlıkla ulaşıp sipariş verebilirler. Ayrıca şubelerimize bizzat gelerek baklavalarımızdan dilediklerini alabilirler. Oldukça uygun fiyattaki ürünlerimizden cevizli baklavamız 95 TL, fıstıklı baklava 155 TL, cevizli sarma baklava 160 TL, tereyağlı baklava 200 TL, midye baklava 240 TL, fıstıklı şöbiyet 250 TL, fıstıklı sarma 290 TL, fıstıklı paşa sarma 290 TL ve fıstıklı kadayıfımızın fiyatı da 290 TL’dir” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.