“Daha çok yetim aileye ulaşmak istiyoruz”

Hem yurt içi ve hem de yurt dışında yetim ve kimsesiz çocuklara yönelik maddi ve manevi desteklerde bulunan Yetimler Vakfı, Batman’da temsilcilik binası açtı.

“Daha çok yetim aileye ulaşmak istiyoruz”
Yayınlama: 22.05.2024 12:39:21
85
A+
A-

Yılın tamamında yetim ve öksüzlere yönelik yaptığı yardımlarla tanınan Yetimler Vakfı, Batman’da açtığı temsilcilik ile daha çok yetim aileye ulaşmayı hedefliyor. Yetimler Vakfı Batman Temsilcisi Musab İmir, yaptığı açıklamada, başta Türkiye olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde yetim ve öksüzlere yönelik yardım çalışması yürüttüklerini söyledi.

“YURT İÇİ VE YURT DIŞI ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ”

Amaçlarının açtıkları temsilciliklerle daha fazla yetime ulaşmak olduğunu belirten İmir, “Yetimler Vakfı olarak yurt içi ve yurt dışı çalışmalarımızı yürütüyoruz. Türkiye’nin farklı illerinde yardım çalışmalarımızı farklı şehirlerde açtığımız temsilciklerle devam ettiriyoruz. Bunlara ek olarak Batman’da Yetimler Vakfı şubesini açmış bulunmaktayız. İhtiyaç sahibi olan yetim ve öksüz çocuklara ulaşmak, onların maddi manevi ihtiyaçlarını gidermek, bu ailelerimize hayırseverlerimizin yardımlarını ulaştırmak için bu temsilciliği açmış bulunmaktayız.” dedi.

“KURBAN VE KUYU ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLÜYOR”

Yurt dışında da birçok yardım çalışması yürüttüklerini dile getiren İmir, şöyle devam etti: “Kurban ve kuyu çalışması yürütüyoruz. Oradaki ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırıyoruz. Hayırseverlerimize çağrımız, yetim ve öksüzlerin ihtiyaçlarını gidermede birer köprü olmalarını istiyoruz. Kimin elinden ne geliyorsa yapsın, yardımları küçümsemesinler. Yardımların doğru ve düzgün bir şekilde ulaştığından da emin olsunlar.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.