Eski Bakan Kılıç’tan Beşiri’ye çıkarma

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, parti teşkilat üyeleri ile ‘Teşekkür Ziyaretleri’ kapsamında Batman Beşiri ilçesini ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

Eski Bakan Kılıç’tan Beşiri’ye çıkarma
Yayınlama: 26.05.2024 12:04:36
Düzenleme: 26.05.2024 15:31
443
A+
A-

Beşiri Belediyesini ziyaret eden Kılıç, Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut’u 31 Mart seçim zaferinden dolayı tebrik etti. Beşiri ilçesine dair yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Kılıç, yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduktan sonra ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaptı. 31 Mart seçimlerindeki desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür eden ve gelen talep ve önerileri dinleyip vatandaşlarla samimi sohbet gerçekleştiren Kılıç, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

ALİ RIZA KARABULUT VAKFINI ZİYARET ETTİ

Esnaf ziyaretinden sonra beraberindeki heyet ile Ali Rıza Karabulut Vakfını ziyaret eden Gençlik ve Spor eski Bakanı Kılıç’a, vakfın kurucu başkanı Gül Dündar Karabulut, vakıf faaliyetleri hakkında verdi. Ağabeyi Ali Rıza Karabulut’tan kalan bayrağı devir aldıklarını belirten Gül Dündar Karabulut, ” u vakıf ağabeyimin vasiyetidir. Vasiyeti gereği de amacımız Beşiri halkına yardımcı olmak ileri zamanlarda yoksul kız çocuklarının hayatlarına dokunup eğitimlerine yardımcı olmak ve ailelere gıda ve giyim gibi yardımlarda bulunmaktır” dedi.  Vakıf Kurucu Başkanı Gül Dündar Karabulut, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç ve beraberindeki heyete, vakıflarına teşriflerinden ve ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.