Esnafın sorunlarını Vali Canalp’e iletti

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Valisi Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret ederek, esnafın sorun ve taleplerini anlattı.

Esnafın sorunlarını Vali Canalp’e iletti
Yayınlama: 30.05.2024 14:00:27
41
A+
A-

BESO Başkanı Çiftçi, Vali Canalp’a yaptıkları hizmetler, uygulanan projeler ve faaliyetlerine ilişkin bilgiler verdi. Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Çiftçi, esnafın sorun, sıkıntı ve taleplerini Vali Canalp’a ilettiklerini söyledi. Valiyle özelde esnafın genelde ilin sorunlarını konuştuklarını belirten Çiftçi, “Eski valimiz Sayın Hulusi Şahin döneminde çalışmalarına başlanılan Hayvancılık OSB çalışmasının ne durumda olduğunu sorduk ve bu projenin bir an önce uygulanmaya konulması talebinde bulunarak istişarelerde bulunduk. İlimizde hayvan besicileri yer bulma konusunda zorlandıkları için bu projenin hem hayvancılığı daha ileriye taşıyacağını hem de maddi ve istihdam anlamında ciddi bir katkısı olacağı kanısındayız” dedi.

“Sayın Valimiz gerekli sayıda yatırımcıların bulunmasıyla gerekli işlemler konusunda yardımcı olacağını bizlere söyledi” diyen Çiftçi, “Bizimle yakından ilgilenen ve gerekli girişimlerde anında bulunarak talimat veren, sorun ve talepleri takip edeceğini söyleyen Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Bizler de Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bu işi yapmayı düşünenlere çağrıda bulunarak gerekli girişimleri yapmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı. Çiftçi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak esnaf ve Batman için sorunları ellerinden geldiği kadar çözmeye çalışacaklarını ve gereken adımları atacaklarını kaydetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.