Final Okullarından bahar etkinliği

Batman Final Okullarının kampüs bahçesinde veli ve öğrencilerine özel olarak düzenlediği ‘Kampüse Bahar Geldi’ etkinlikleri yoğun katılımla gerçekleşti.

Final Okullarından bahar etkinliği
Yayınlama: 21.05.2024 12:54:09
65
A+
A-

Gece boyunca Batman’daki firmaların kurduğu yiyecek, içecek stantlarının hazır bulunduğu okul bahçesine çadır kuran veli ve öğrenciler; Semih Tangüner Orkestrasının verdiği konser, halay, çekiliş ve gecenin ilerleyen saatlerinde yapılan çorba ikramı ile güzel bir akşam geçirdi.

“KAYNAŞMA AÇISINDAN ÖNEMLİ ETKİNLİK”

Şenliklerde Final Okulları öğrenci ve velilerin coşkusuna ortak olan Batman Final Okulları Genel Koordinatörü Orhan Alp, “Öğrencilerimizin başarısı için velilerimizle iletişimimizin daha sık ve bağlarımızın daha kuvvetli olması gerektiğine inanıyorum. Bu sebeple akademik geri bildirim buluşmaları dışında da veli ve öğrencilerimizle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bu tarz etkinlikler veli, öğretmen ve öğrencilerin hem dinlenme hem eğlenme hem de kaynaşması açısından önemli etkinliklerdir. Bugün de veli ve öğrencilerimizin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Her sene velilerle bir araya geleceğimiz bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Katılım sağlayan tüm velilerimize Final ailesi olarak teşekkür ederiz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.