“Halkımız bize bir kredi açtı”

Partisinin il teşkilatıyla beraber bir kafede basın mensuplarıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Hüseyin Yaşar, süreçle ilgili bir takım değerlendirmelerde bulundu.

“Halkımız bize bir kredi açtı”
Yayınlama: 06.05.2024 12:01:11
27
A+
A-

Toplantıya CHP PM üyesi Hüseyin Yaşar, CHP Batman il Başkanı Adnan Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Hasan Sünük, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tekin ve partililer katıldı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra Türkiye’de birinci olduklarını ifade eden CHP PM üyesi Hüseyin Yaşar, “Hedefimiz önümüzdeki seçimlerde Batman’da AK Parti’nin kazanmış olduğu iki milletvekilliğini geri almak. Halkımız bize bir kredi açtı, biz de bu krediyi halkımıza hizmet olarak kullanacağız. Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisinde yaşanan değişim, ilk seçimde Cumhuriyet Halk Partisini birinci parti yapmıştır. Sayın genel başkanlığımızın Cumhurbaşkanıyla görüşmesi, Türkiye’deki bu kutuplaşmayı olumlu yönde etkilemiştir. Genel Başkanımız görüşmelerde, hükümete ve Cumhurbaşkanına Türkiye’nin önemli meselelerinin çözümü konusunda katkı sunacaklarını iletmişlerdir” dedi.

“PARTİMİZE YÖNELME VAR”

Önümüzdeki süreçle ilgili olarak Batman’da yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Yaşar, “ İl örgütümüzle şuan bir aradayız ve geçen hafta da bir araya gelmiştik. Bugün de tekrara gençlerle, yöneticilerle bir aradayız. Hedefimiz burada 6 bine yakın olan üye sayımızı 3 yıl içinde 20 bine çıkarmak. Ayrıca Batman’da ciddi bir potansiyel yakalayarak Batman’da 2 tane milletvekili çıkarmak istiyoruz. Partimize çok ciddi bir yönelme var. Her siyasi partiden insanlar bizi arayarak partimize üye olacaklarını, destek vereceklerini belirtiyor. CHP olarak Batman’da herkese kapımız açıktır. Herkesi de CHP çatısı altına davet ediyoruz” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.