Kudüs şehidinin taziyesine katıldı

HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, siyonist işgal rejimi tarafından Kudüs’te şehid edilen Türkiye vatandaşı Hasan Saklanan’ın taziyesine katıldı.

Kudüs şehidinin taziyesine katıldı
Yayınlama: 05.05.2024 11:30:44
38
A+
A-

HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı ve beraberindeki heyet, siyonist işgal rejimi tarafından Kudüs’te şehid edilen Şanlıurfalı Hasan Saklanan’ın taziyesine katıldı. Ramanlı’ya; HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyesi Lokman Yalçın, HÜDA PAR Genel Merkez İstişare Kurulu Üyesi Süleyman Atmaca eşlik etti. Heyet ziyarette, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duaların ardından ailelere taziyelerini iletti. Şehid Saklanan’ın kardeşi, babası ve ailesiyle görüşen Ramanlı, Müslümanların kardeş olduğunu belirterek kendilerini yalnız bırakmayacaklarını kaydetti.

“HERKES O VAHŞETİ KALBİNDE HİSSEDİYOR”

Kudüs’ün yanı başında Gazze’de insanlık dramının yaşandığını belirten Ramanlı, “Kudüs’e gidip oradaki kutsal yerleri ziyaret etmek isteyenler bizlere hep şunu söylüyorlar; gittiğimiz yer Filistin toprakları olmasına rağmen siyonistler keyfi olarak insanlara Müslümanlara her türlü eziyeti yapmak için fırsat kolluyorlar. Belki bugün haberlerde basında bize Hasan kardeşimizin siyonistlere saldırdığı onların da karşılık verdiği şeklinde bir haber gelse de işin hakikatini biz bilmiyoruz. Zaten içimiz yanıyor, hemen Kudüs’ün yanı başında Gazze’de bir insanlık dramı yaşanıyor. Sadece ehli iman değil bütün ehl-i insaf ve ehl-i vicdanın ayağa kalktı günlerdeyiz. Herkes o vahşeti kalbinde yüreğinde hissediyor. Böyle bir duygu durumunda kudsü Şerifi ziyarete giden Hasan kardeşimiz belki bize anlatılanların aksine o siyonist barbarların katline uğramıştır. Ona yönelik insanlık dışı tahrik edici hal ve hareketlere tahammül edememiştir. Neticede bütün hukuku ayaklar altına alan o barbarlar bu kardeşimizi de gözlerini kırpmadan şehid ettiler” diye konuştu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.