Seydanlı Baklava şube sayısını artırdı

Batman’da Turgut Özal Bulvarı Sanat Sokağı karşısında açılışı yapılarak hizmete giren ‘Seydanlı Baklava’ Sanat şubesi, Türkiye genelinde 58’nci şube olarak kayıtlara geçti.

Seydanlı Baklava şube sayısını artırdı
Yayınlama: 13.05.2024 12:53:41
Düzenleme: 13.05.2024 18:59
346
A+
A-

Açılışa özel olarak cevizli baklava 70 TL, fıstıklı baklava da 110 TL’den satışa sunulurken, tatlı satışındaki dev indirim kampanyalarının yeni açılan şubede de gerçekleşeceği öğrenildi. Turgut Özal Bulvarında görkemli bir açılışla tatlı satışını başlatan Seydanlı Baklava Batman şubesi işletme ortakları Mehmet Orun ve Ferhat Orun, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz şubemizle beraber Batman’daki şube sayımızı ikiye çıkarmış bulunmaktayız. Merkez Belde şubemizden sonra bugün de Sanat Sokağı karşısında ikinci şubemizin açılışını yaparak Batman halkının hizmetine  sunmuş bulunmaktayız” dediler.

“ÜÇÜNCÜ ŞUBEMİZİ AÇMAYI HEDEFLİYORUZ”

Batman’da açmış oldukları iki şubenin yanı sıra ileriki süreçte bir tane daha açarak şube sayılarını üçe çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden işletme ortakları Mehmet Orun ve Ferhat Orun, “Birbirinden güzel 15 çeşit baklavamız mevcuttur. Oldukça uygun konseptli sürpriz fiyatlı baklava satışlarımızla halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımız düğün, nişan ve özel günler için, 0506 752 74 72 ve 0506 043 74 72 nolu telefon numaralarımızdan, 09.00/23.00 arasında işletmemize ulaşarak sipariş verebilirler” diye konuştular. Seydanlı Baklava Sanat şubesinin açılışına Batman Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı M. Sıddık Çiftçi, TED Batman Koleji yönetim kurulu Başkanı M. Şirin Orun, işletme ortakları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.