Süper lige yükseldiler

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu 1. Lig D Grubunda mücadelen Batman İESK Futbol takımı grubunu lider olarak tamamlayıp, Süper Lige adını altın harflerle yazdırdı.

Süper lige yükseldiler
Yayınlama: 13.05.2024 12:44:10
50
A+
A-

Şanlıurfa 11 Eylül Stadyumunda tarafsız sahada son maçını Kahramanmaraş İESK futbol takımıyla yapan Batman temsilcisi şampiyonluk kupasını Batman’a getirdi.

“3. LİGTEN, SÜPER LİGE”

Batman İESK Futbol takımını 3. Ligten alıp, Süper lige çıkaran Teknik Direktör Osman Seyrek, hedeflerinin 2024-2025 futbol sezonunda Süper Ligde kalıcı bir takım olmak istediklerini söyledi. Teknik Direktör Osman Seyrek; “Takım olarak lige zor şartlarda katılım sağladık. Yönetimimiz, teknik kadro ve sporcularımızla bir bütün olup, Süper Lige çıkmaya söz verdik. Çünkü hedefi büyük olmayanın başarısı da büyük olmazdı. Bu şampiyonlukta herkesin büyük emekleri var. Özellikle sayın Valimiz Ekrem Canalp’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Mehmet Şafi Özperk’e ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Bilal Serik’e teşekkür ediyorum. Şimdi Süper Ligte kalıcı olmak için takıma daha çok sahip çıkma zamanı” diye konuştu.

“SESSİZCE İNANDIK VE BAŞARDIK”

Şampiyonluğa sessizce inandıklarını ve zoru başardıklarını belirten Batman İESK Kulübü Başkanı Ayhan Arı, “Öncelikle Süper Lige çıkmamızda emeği ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Batman olarak büyük bir başarıya imza attık. Her maçımız final havasında geçiyordu. Batman’a 1. Lig değil, Süper ligin yakışacağına inanıyorduk. Bize destek olan herkesi yerlerinde ziyaret edip teşekkürlerimizi şampiyonluk kupamızla arz edeceğiz. Özelikle Fernas Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Nasıroğlu’na teşekkür ediyorum. 1. Ligte takım bize emanetti, şimdi takım Süper Ligte ve bütün Batman halkına emanettir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.