Wushu Kungfu’da Batman rüzgarı

Wushu Kungfu Türkiye Şampiyonasında Batmanlı sporcular 3 altın 3 gümüş ve 3 bronz madalya alarak toplamda 9 madalya ile Batman’a döndüler.

Wushu Kungfu’da Batman rüzgarı
Yayınlama: 27.05.2024 12:42:08
28
A+
A-

Wushu Kungfu’da Batman rüzgarı

20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında Sakarya’da yapılan okul sporları küçükler, yıldızlar ve gençler, Wushu Kungfu Türkiye Şampiyonasına katılan Batmanlı Wushu Kungfu sporu öğrencileri şampiyonaya damga vurdular.

Wushu Taolu da; Abdulcelil Candan İmam Hatip Orta Okulu öğrencisi Rabia Zehra Velioğlu iki branşta, Bajiguan ve Shuand Dao (çift kılıçta) Türkiye şampiyonu oldu ve iki altın madalya aldı. Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Melek İlayda Velioğlu ise Bajiguan dalında Türkiye şampiyonu Shuand Dao’da da üçüncü olup 1 altın ve 1 bronz madalya kazandı.

Wushu Kungfu Sanda da; Batman lisesi öğrencisi Hiranur Üleç, Batman Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Samet Ökmen ve Fatih Ortaokulu öğrencisi Ahmet Bozkurt kategorilerinde Türkiye ikinciliği elde ederek gümüş madalya aldılar.  Ziya Gökalp Ortaokulu öğrencileri Muhammet Hüseyin Ekin ve Egid Bedirhan Gezer Türkiye üçüncüsü olup bronz madalya aldılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.