Yediiki Twister Cafe açıldı

İstiklal Parkında hizmet verecek olan Yediiki Twister Cafe’nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Yediiki Twister Cafe açıldı
Yayınlama: 14.05.2024 12:28:24
589
A+
A-

Batmanlı iki genç girişimci Veysel Özerdem ve Yusuf Emre Döner tarafından işletilen cafenin açılışına Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Recebanlılar Sosyal  Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Sevim, İstiklal Parkı işletmecilerinden Muzaffer Aslan, Akça köyü muhtarı Serdar Özerdem, iş insanları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

“TWISTER TATLISI BATMAN’DA İLK VE TEK”

Açılışta basın mensuplarına açıklama yapan Yediiki Twister Cafe işletmecilerinden Veysel Özerdem, “İşletme ortağım ile birlikte bir Ankara gezisinde twister denen bir tatlıyı keşfettik ve bu tatlıyı halkımıza sunmak istedik. Bu amaçla işletmemizi açtık ve Batman’da ilk ve tek olan twister tatlısını yapıp satmaya başladık. Tatlı dışında bir cafe gibi hizmet vermekteyiz” dedi.

“BATMAN’DA EGE HAVASI YAŞATIYORUZ”

Mekan olarak da çok farklı bir konsepte sahip olduklarını belirten Özerdem, “Batman merkezinde resmen Ege havası esintisi yaşatıyoruz. Yıllardan beri insanlara hizmet ettiğimiz için işimizi severek yapmaktayız. Şunu da paylaşmak isterim, haftada bir açık hava konseri düzenleyeceğiz. Açılışımıza teşrif ederek bizi onurlandıran herkese çok teşekkür ederiz. Bu güzel tatlımızı tatmaları için tüm Batman halkını cafemize davet ediyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.