Anız yangınlarına karşı uyarı

Anız yangınları ile mücadele eylem planı toplantısı Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar başkanlığında gerçekleştirildi.

Anız yangınlarına karşı uyarı
Yayınlama: 04.06.2024 12:03:47
18
A+
A-

Diyarbakır Bismil ve Silvan ilçelerinde anız yangınları ile mücadele yürütülecek çalışmalar Vali Yardımcısı Culukar başkanlığında yapılan ‘Anız Yangınları ile Mücadele Eylem Planı Toplantısı’ masaya yatırıldı. Batman İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın tarafından anız yangınları ile mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlere ilişkin yapılan bilgilendirme sunumunun ardından, alınacak önlemler ve kurumlar arasında yapılacak işbirliği faaliyetleri görüşüldü.

Vali Yardımcısı Culukar, anız yangınları ile mücadelede kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaparak, ‘Anız Yangınlarının Önlenmesi ve Denetim Hizmetleri ile Biçerdöver Kontrol ve Denetim Hizmetleri Valilik Genel Emri’ doğrultusunda cezai müeyyidelerin en üst sınırda uygulanacağını ifade etti. Toplantıya İl Özel İdare Genel Sekreteri, Tarım ve Orman Müdürü, İl Emniyet Müdür Yardımcısı, İl Jandarman Komutan Yardımcısı, ilgili tüm kamu kurum yöneticileri katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.