Balta Burger büyümeye devam ediyor

Doğal ve lezzetli burger deneyimleri sunan Balta Burger, Malatya ve Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iki yeni barınak daha açtı.

Balta Burger büyümeye devam ediyor
Yayınlama: 09.06.2024 11:15:43
174
A+
A-

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde açılan bu yeni şube, Balta Burger’in Mardin’deki ikinci, Türkiye genelindeki 12. şubesi olma özelliğini taşıyor. Ayrıca, Balta Burger Malatya’da da ilk şubesini açarak burger severlere yeni bir lezzet durağı sunuyor. Balta Burger, iki yeni şubesinde de doğal ürünlerle hazırlanan enfes burger çeşitleriyle misafirlerine unutulmaz bir lezzet yolculuğu sunuyor.

Balta Burger’in Kurucu Ortağı Murat Tarhan:“Balta Burger olarak, doğal ve kaliteli malzemelerle hazırladığımız burger çeşitlerimizle Malatya’da lezzet dolu bir deneyim sunmaktan gurur duyuyoruz. Malatya’daki ilk şubemizde, bölgedeki burger severlere kendilerini ormanda bir yolculukta hissettirecek lezzetler sunmayı hedefliyoruz. Çünkü burada ‘Hayvan gibi yerim’ sloganıyla birlikte ormanın büyülü lezzetlerini bulacaksınız. Kızıltepe gibi zengin kültürel mirasa sahip bir ilçeye adım atmak bizim için büyük bir mutluluk. Mardin’in yemek kültürüne saygı göstererek, burada da doğal ve lezzetli burgerlerimizi sunmaktan gurur duyuyoruz. Kızıltepe halkını, Balta Burger’in doğallığı ve lezzetiyle tanışmaya davet ediyoruz” dedi.

Balta Burger’in menüsünde yer alan Kürek Burger, Meşe Burger, Kereste Burger gibi doğal ve lezzetli alternatifler, burger severlerin damaklarında iz bırakacak. Balta Burger’in doğa ve orman temasını yansıtan barınak dekorasyonu ise müşterilere ormanın büyülü atmosferini hatırlatacak bir deneyim sunuyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.