Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Necat Nasıroğlu Ortaokulunda sene sonu yapılan bilgi yarışması, spor müsabakaları ve deneme sınavında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. Kategorilerinde başarı gösteren toplam 28 öğrenciye akıllı saat ve okul çantası hediye edilerek onure edildiler.

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
Yayınlama: 02.06.2024 13:46:34
189
A+
A-

“BİLGİ VE BECERİLERİNİ ARTIRMAYI AMAÇLADIK”

Ödül töreninde konuşan Necat Nasıroğlu Ortaokulu Müdürü Suat Bozğan, “Sene sonunda havaların ısınmasıyla beraber öğrencilerde derslere karşı gösterilen ilgisizliğin, yapılan devamsızlığın önüne geçmek ve öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini artırmak için 5, 6, 7 ve 8. sınıflarımızda bilgi yarışması ve spor müsabakaları düzenledik” dedi.

“ÇOK GÜZEL BİR OKUL İKLİMİ OLUŞTURDULAR”

Yarışma süresince güzel bir okul iklimi oluşturduklarını kaydeden okul müdürü Bozğan, “Yarışma süresince bütün öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hummalı bir hazırlık içerisine girip çok güzel bir okul iklimi oluşturdular. Yarışmayı kazanan öğrencilerimizi ve emek veren bütün öğretmenlerimizi kutlarım. Ayrıca öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için sosyal, sportif, kültürel ve akademik etkinliklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.