Esnafın gözü bayram alışverişinde

Kurban Bayramı’nın yaklaştığı bugünlerde piyasaların durgun olduğu Batman’da bayram hazırlıklarını tamamlayan esnafın gözü bayram alışverişinde.

Esnafın gözü bayram alışverişinde
Yayınlama: 05.06.2024 11:43:35
42
A+
A-

Kurban Bayramı’nın yaklaştığı bugünlerde çarşı ve pazarlarında hâlen hareketliliğin yaşanmadığı Batman’da esnaf, yaz sezonu ile bayram alışverişinin aynı zamana denk gelmesi nedeniyle bereketli bir bayram bekliyor. Bu yıl 16-19 Haziran tarihlerinde kutlanacak Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bayram hazırlıklarını tamamlayan esnaf, bereketli bir bayram geçmesini bekliyor. Batman’daki giyim ve ayakkabı esnafı, yaptığı açıklamada Kurban Bayramı için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını, müşteri beklediklerini söyledi.

“HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK”

Kurban Bayramı hazırlılarının bitmek üzere olduklarını ve heyecanla satışların başlamasını beklediklerini ifade eden Bayram Bozkurt, şunları söyledi: “Kurban bayramına sayılı günler kaldı. Hazırlıklarımıza başladık ve millette yavaş yavaş alışveriş yapmaya başladı. Hem yaz sezonun başı hem de kurban bayramı birlikte olunca satışların biraz daha bereketli geçmesini bekliyoruz. Bizlerde hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Ürün fiyatları elimizden olmayan nedenlerden dolayı hiç düşmüyor ve sürekli yükseliyor. Bu hem bizim için hem de müşterilerimiz için sorun oluyor. Bu durum kaç yıldır sürekli böyle olunca herkes bu artışlara alıştı. Ama alım güzü düşük olan vatandaşlar istedikleri ürünü alamıyorlar. Ya da bir ürünle bütün yazı geçirebiliyor.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.