Kadınların sergisi göz kamaştırdı

Özel bir atölye olan Palmet Sanat Atölyesinde eğitim gören kadınların elinden çıkan ürünler Yılmaz Güney Parkında yapılan açılışla sergilendi.

Kadınların sergisi göz kamaştırdı
Yayınlama: 09.06.2024 15:57:00
75
A+
A-

Birbirinden yetenekli girişimci kadınlar tarafından açılan ve seramik, çini sanatı, yağlıboya, hat sanatı, ebru sanatı ve karakalem çalışmalarını içeren sergi yoğun ilgi gördü. Sergi açılışına AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı M. Sıddık Çiftçi ve girişimci kadınlar katıldı. Milletvekili Nasıroğlu tek tek stantları gezerek çalışmalar hakkında bilgi alıp sanatçı kadınlarla sohbet etti.

“SANAT VE EMEK ÜRETTİLER”

Girişimci Kadınlar Karma Sergisi hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Palmet Sanat Atölyesi kurucusu ve resim öğretmeni Serap Uçun, “Her meslekteki kadın, kendi içlerindeki güce ve beceriye güvenerek aldıkları eğitim neticesinde çok güzel ürünler, sanat eserleri ortaya çıkardılar. Bu yetenekli kadın girişimci kardeşlerimiz, kabuklarını kırarak sanat ve emek ürettiler, çoğalttılar. Biz de kadınlar olarak el ele, emek emeğe, alın teriyle var olmaya ve halkı kucaklamaya hazırız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.