‘Matematik Dostları’ ödülleri verildi

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak 9’ncusu düzenlenen ‘Matematik Dostları’ ortaokullar arası matematik yarışmasının ödülleri düzenlenen törenle verildi.

‘Matematik Dostları’ ödülleri verildi
Yayınlama: 05.06.2024 11:40:40
24
A+
A-

Batman Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Okul Müdürü Hamdullah Altun, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bu yıl 9’ncüsünü düzenledikleri matematik dostları yarışmasının ilk günkü heyecanıyla devam ettiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “İnşallah her yıl bu heyecan artarak devam edecek ve katılımcı sayımız daha da artacak. Sizler bu yarışmaya her sene artan bir ilgi göstererek yarışmayı tamamen gelenekselleşmiş hale getirdiniz. Her yıl bu yarışma heyecanla bekleniyor. Pazar günü sınava giren 8. sınıf öğrencilerimiz, eminim ki sınavda matematikle olan dostluklarının karşılığını en iyi şekilde aldılar. Matematikle olan bu etkileşiminiz ve iletişiminiz ömür boyu sürsün” dedi.

Yarışmada 1’ncis olan 50. Yıl Ortaokulu öğrencilerine ödülleri Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran verirken, 2’nci olan Vali Zeki Şanal Ortaokulu öğrencilerine Okul Müdürü Hamdullah Altun ve 3’ncü olan TÜPRAŞ Ortaokulu öğrencilerine ödüllerini Okul Müdür Başyardımcısı Fethullah Astan tarafından ödülleri verildi. Dereceye giren okul ve danışman öğretmenlere teşekkür plaketleri ve hediye verildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere kitap hediye edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.