Petrol City’de muhteşem bilim şenliği

Petrol City Alışveriş Merkezi, muhteşem bir bilim şenliğine ev sahipliği yaptı. Batman Bilim ve Sanat Merkezi (Bilsem) ve Batman Cezeri Bilim ve Sanat Merkezi tarafından organize edilen etkinlik, büyük ilgi gördü.

Petrol City’de muhteşem bilim şenliği
Yayınlama: 03.06.2024 13:12:17
29
A+
A-

Bilim şenliğine, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başta olmak üzere, çok sayıda öğretmen, öğrenci ve değerli misafir katılım gösterdi. Bilimsel çalışmaların sergilendiği, çeşitli deneylerin yapıldığı ve bilime olan ilginin artırılmasının amaçlandığı bu etkinlik, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Müdür Kurtaran, bilim şenliğinin açılış konuşmasında, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bilime olan ilgisini artırmak amacıyla düzenlediğimiz bu tür etkinlikler, eğitim hayatımızın önemli bir parçasıdır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Etkinlikte, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergilediler ve öğretmenler gözetiminde çeşitli deneyler yaparak ziyaretçilere bilimsel bilgiler aktardılar. Bilim ve sanatın iç içe geçtiği bu organizasyonda, katılımcılar hem eğlendi hem de öğrendi.

Petrol City AVM Müdürü Umut Ayer, etkinliğin sonunda yaptığı açıklamada, “Bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz. Toplumumuzun bilim ve sanatla buluşmasını sağlamak bizim için büyük bir mutluluk. Emeği geçen herkese ve etkinliğimize katılan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürler” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.