STEM eğitim çalıştayı sona erdi

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) tarafından Batman’da düzenlenen Scientix Projesi STEM eğitim çalıştayı gerçekleşen kapanış programı ile sona erdi.

STEM eğitim çalıştayı sona erdi
Yayınlama: 09.06.2024 11:13:48
20
A+
A-

Necat Nasıroğlu Külliyesi Hatice Nasıroğlu Konferans salonunda gerçekleşen kapanış programı proje sunumu ve öğretmenlere katılım belgelerinin verilmesiyle sona erdi. Gerçekleşen kapanış programına Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çankaya, YEĞİTEK Scientix Türkiye Koordinatörü Dr. Tunç Erdal Akdur, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Nezir Sevim, Sason İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt ve öğretmenler katıldı. Program Quizizz üzerinden grupların katılımı ile yapılan yarışma ile başladı. STEM eğitim çalıştayının eğlenceli ve ilgi çekici hale getirerek yapılan yarışmasında birinci olan gruba Milli Eğitim Müdürü Kurtaran kitap hediye etti.

Yapılan yarışmanın ardından gruplar hazırladıkları projelerini sırayla sahneye gelerek sundular. Dört gün süren Scientix Projesi STEM Eğitim Çalıştayı verilen katılım belgeleri ve günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.