Yüzme şortları görücüye çıktı

Havaların ısınması ve akabinde havuz sezonunun da açılmasıyla, deniz şortları tezgahlarda boy göstermeye başladı.

Yüzme şortları görücüye çıktı
Advert
Yayınlama: 27.06.2024 11:53:11
41
A+
A-

Vatandaşlar diledikleri renk, desen ve özellikteki şortlardan satın alarak havuz veya sahil kenarlarına akın ediyorlar. Suya girerek serinleyen vatandaşlar sıcak havaların etkisinden önemli ölçüde uzak kaldıkları gibi,  bedensel ve zihinsel yorgunluklarını da yüzerek üzerlerinden atmış oluyorlar.

ŞIK VE RENKLİLER

Forma, şort, şapka, eşofman ve iç çamaşırı gibi ürünlerin adresi olan Şirin Collection mağazasında görücüye çıkan birbirinden şık ve renkli şortlar satışa sunuldu. Batman Gülistan Caddesinde hizmet veren dükkânlarında uygun fiyatlı şortlarını satışa sunduklarını belirten mağaza sahibi, vatandaşlara bir takım  tavsiyelerde  bulunmayı da ihmal etmedi.

“GÜVENLİ ORTAMLARDA YÜZSÜNLER”

Genç esnaf, “Şortlarını alıp tatil beldelerine, su kenarlarına gidip yüzen insanlarımız lütfen dikkatli olsunlar. Çünkü boğulma tehlikesiyle karşılaşmamaları için dikkatli ve tedbirli olmalarını tavsiye ediyoruz. Yetkililerin ikaz ve uyarılarının dışına çıkmasınlar. Uyarı levhalarını dikkate alsınlar. Güvenli ortamlarda yüzmeleri hayati önem arz etmektedir. Serinlemek pek tabii ki doğal ve bir ihtiyaçtır ama dikkatli ve bilinçli yüzmek de son derece önemlidir. Amacımız sadece para kazanmak değildir,  insanlarımızın can güvenliğinin olması bizim asli amacımızdır” dedi.

Advert

“ŞORTLAR 150 – 250 TL FİYAT ARALIĞINDA”

Her çeşit şort satışı yaptıklarını belirten deneyimli esnaf, “Şort olarak maraton kumaşlarımız var, dalgıç kumaş dediğimiz türden şortlarımız, paraşüt, penye ve günlük hayatta giyilebilecek özellikte kumaşa sahip şortlarımız mevcuttur. Vatandaşlar özellikle ‘maraton’ dediğimiz çabuk kuruyan şortlarımıza rağbet göstermektedirler. Fiyatlarımız da 150 ila 250 TL arasındadır. İnsanlarımızın geliri belli olduğundan dolayı fiyatlarımızı yüksek tutmamaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.