Batman’da uzun süredir taksi şoförlüğü yapan Mehmet Nuri Kapar, Dörtyol Taksi olarak yıllardır devam eden hizmetlerinde durak sorununa çözüm beklediklerini belirtti.
Kapar, yaptığı açıklamada, “Burası Dörtyol Taksi. Uzun süredir hizmet veriyoruz. Batman Belediyesi’ne durak talebinde bulunduk, ancak bir türlü gerçekleştirilemedi. Yaz-kış, güneşte, soğukta ya da yağmurda dışarıda veya taksilerde beklemek zorunda kalıyoruz” dedi.
Şoförlerin bir kısmı, durak olmamasının hem sürücüler hem de yolcular açısından güvenlik ve konfor sorunları yarattığını ifade ediyor. Kapar, “Kapalı ve düzenli bir durak, hem sürücüler için rahat bir bekleme alanı hem de yolcuların güvenli şekilde araçlara binebilmesi için çok gerekli” diye ekledi. Belediyeden taleplerinin henüz karşılanmadığını belirten Kapar, çözümün bir an önce hayata geçirilmesini beklediklerini sözlerine ekledi.