Yer altı hattı yapıldı, yol unutuldu

Batman’ın 19 Mayıs Mahallesi İbni Sina Caddesi çevresinde yaşayan vatandaşlar, yaklaşık bir buçuk yılı aşkın süredir devam eden yol sorununa çözüm bekliyor.

Yer altı hattı yapıldı, yol unutuldu
Yayınlama: 01.02.2026 13:14:42
51
A+
A-

Cadde sakinleri, elektrik hatlarının yer altına alınmasının ardından yolun onarılmadığını, caddenin adeta köstebek yuvasına döndüğünü söyledi. Mahalle sakinleri, kazı çalışmalarının ardından yolun dezenformasyona uğradığını, zeminin bozulduğunu ve çok sayıda çukur oluştuğunu belirterek, özellikle yağışlı havalarda durumun içinden çıkılmaz hale geldiğini dile getirdi. Vatandaşlar, “Yağmur yağdığında bu çukurlar suyla doluyor. Araçlar geçerken ciddi tehlike oluşuyor. Kaldırımda yürüyen insanların üzerine çamurlu su fışkırıyor” diyerek yaşadıkları mağduriyeti anlattı.

“ÇAMURDAN GEÇİLMİYOR”

Cadde sakinleri, yağışlı günlerde bölgenin tamamen çamura bulandığını, yaya ve araç trafiğinin zorlaştığını ifade ederek, “Her yağmurda aynı çileyi yaşıyoruz. Yol hem araçlar hem de yayalar için risk oluşturuyor” dedi. Uzun süredir kimsenin ilgilenmediğini söyleyen vatandaşlar, İbni Sina Caddesi’nin acilen onarılmasını talep etti. Cadde sakinleri, yetkililere seslenerek, “Sorunumuz artık görmezden gelinmesin. Bu yolun bir an önce düzeltilmesini istiyoruz” çağrısında bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.