Hasankeyf’te gençlik buluşması

Hasankeyf Gençlik Kampı’nda düzenlenen programda, AK Parti heyeti gençlerle bir araya gelerek eğitim, gelişim ve gençliğin geleceği üzerine mesajlar verdi.

Hasankeyf’te gençlik buluşması
Yayınlama: 30.04.2026 16:40:39
195
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Hasan Basri Yalçın, AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ve İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Sümeyye Esenyel, Hasankeyf’te düzenlenen Gençlik Kampı programında gençlerle buluştu. Genç İyilik tarafından organize edilen kampta yaklaşık 200 genç yer aldı. Program kapsamında eğitimler, atölye çalışmaları ve takım etkinlikleri düzenlenirken, gençlerin sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sunan aktiviteler ön plana çıktı.

Programa katılan heyet, gençlerle birebir ilgilenerek onların görüş ve beklentilerini dinledi. Yapılan konuşmalarda gençliğe yönelik çalışmaların önemine dikkat çekilirken, geleceğin güçlü toplumunun bilinçli ve donanımlı gençlerle inşa edileceği vurgulandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.