Mangal sezonu açıldı

Havaların ısınmasıyla birlikte mangal hazırlıkları başlarken, Batman’da kömür satışları hızlanırken, fiyatlar 90 ile 170 TL arasında değişiyor.

Mangal sezonu açıldı
Yayınlama: 23.04.2026 12:31:51
41
A+
A-

Batman’da baharın etkisini göstermesiyle birlikte mangal sezonu da resmen başladı. Piknik planlarının artmasıyla birlikte mangal kömürleri kent genelinde tezgâhlarda yerini alırken, satışlarda gözle görülür bir hareketlilik yaşanıyor. Nisan ayının son günlerine yaklaşılırken özellikle market önlerinde farklı gramajlarda satışa sunulan kömürler vatandaşın ilgisini çekiyor. 1 ve 2 kilogramlık paketler halinde satışa çıkarılan ürünlerin fiyatları 90 TL ile 170 TL arasında değişiyor.

Sadece marketler değil, mahalle aralarındaki dükkanların önünde de mangal kömürü satışlarının başladığı dikkat çekiyor. Artan talep, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte satışların daha da yükselmesi beklentisini güçlendiriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.